joi, 4 martie 2010

CEL MAI MARE CIRCUIT DE CARTING AFLAT ÎNTR-UN CENTRU COMERCIAL DIN ROMÂNIA


Mega Fun, cel mai mare centru comercial şi de distracţii deschis non-stop în Estul Europei, anunţă lansarea uneia dintre cele mai atractive facilităţi de distracţie care se adresează în egală măsură adulţilor şi copiilor: cel mai mare circuit de carting dintr-un centru comercial din România. Cele două piste din care este format circuitul - una destinată adulţilor şi una copiilor, sunt amplasate în interiorul mall-ului.
„Suntem foarte bucuroşi să anunţăm lansarea uneia dintre cele mai aşteptate atracţii din Mega Fun. Toţi cei pasionaţi de şofat vor avea acum ocazia să experimenteze senzaţiile pe care viteza le oferă, pe un circuit indoor de carting. Este o adevărată plăcere pentru noi să punem la dispoziţia vizitatorilor noştri acest tip de atracţie care completează perfect mix-ul de facilităţi de distracţie pe care îl avem în Mega Fun,” a declarat Israel Visel, Mall Manager Mega Fun.
Conceput pentru toate grupele de vârstă, circuitul de carting are două piste care pemit tuturor să se bucure de acest sport incitant. Pista destinată adulţilor are 200 m lungime şi 7.5 m lăţime, în timp ce pista de carting pentru cei mici, destinată copiilor cu vârste între 7 şi 12 ani, are o lungime de 60 m şi o lăţime de 4 m.
Accesul pe piste poate fi făcut fie prin achiziţionarea unui bilet de intrare, cumpărat pe loc, fie pe bază de abonament. Pentru toţi cei care îşi aşteaptă rândul la tururile de pistă sau pentru însoţitorii lor, circuitul are prevăzută şi o zonă de lounge. Totodată, circuitul va găzdui periodic concursuri de carting şi chiar evenimente organizate pentru vizitatori.
Ca şi întregului proiect Mega Fun, circuitul de carting întruneşte cele mai înalte standarde la nivel tehnic, iar echipa care supervizează circuitul are o experienţă de peste 35 de ani în cartingul de performanţă, fiind deţinătoarea a numeroase titluri naţionale.

Niciun comentariu: