duminică, 15 iunie 2008

ING si dobanda de 7,5% pe an





ING Card Cont’Rol iti ofera flexibilitatea unui cont curent cu card atasat, avand acces in orice moment la suma din cont si produce o dobanda de 7.5% pe an, de cateva ori mai mare decat cea practicata pana acum de alte banci pentru cardurile de salarii. Dobanda se calculeaza din prima zi si de la primul leu intrat in cont astfel incat dupa numai 3 zile aceasta iti poate acoperi comisionul bancar pentru retragerea banilor din ATM, in timp ce cardurile obisnuite o pot face doar dupa cateva saptamani.

„Fiecare angajat are dreptul sa aleaga produsul financiar pe care sa il foloseasca pentru primirea salariului sau, in functie de beneficiile si serviciile pe care acesta le ofera. ING Card Cont’Rol este ca o „masina” de inmultit banii pe care altfel, pe un card obisnuit, ii lasi sa „leneveasca” fara nici-un avantaj pentru tine. Un card care iti aduce bani chiar din prima zi” a declarat Corina Radu, Brand Manager ING Card Cont’Rol.

Nu pot spune ca sunt un expert in serviciile bancare, dar aceasta dobanda nu pare a fi una fantasmagorica asa cum incearca sa o comunice ING. Iar campania de comunicare realizata in aceeasi maniera de poveste incepe sa fie plictisitoare. Daca la inceput majoritatea aprecia curajul pe care-l are o banca de a comunica in acest fel, acum stilul acesta de comunicare a devenit obositor. Nu vreau sa vad pitici, clovni, uriasi si alte creaturi cand vine vorba de vreo oferta bancara. Oricum bancile sunt percepute ca niste institutii care te jupoaie si opereaza numai in avantajul lor.
Romanul de rand care a facut credit la orice banca are tendinta de a compara sistemul bancar cu cel al camatarilor. Cand ne gandim la dobanzi si la credite parca ne mai amintim de Moromete si de foncirea lui.

Niciun comentariu: