luni, 17 noiembrie 2008

Cohn&Jansen|Ashley&Holmes nominalizata la The Cup

Agentia Cohn&Jansen|Ashley&Holmes a fost nominalizata in trei sectiuni ale festivalului de publicitate The Intercontinental Advertising Cup.
Seria de printuri castigatoare la Festivalul de la Golden Drum, American Myth”, “European Myth” si “Japanese Myth” a fost nominalizata la sectiunile Best of design, Best of Products & Service si Best of Media.
Printurile nominalizate la The Intercontinental Advertising Cup - prima competitie globala de advertising care "inţelege adevaratele idei locale", fac parte din campania realizata de agentia Cohn&Jansen/Ashley&Holmes pentru motocicletele Honda, client: InterMotorcycle.
Echipa care s-a implicat in realizarea campaniei: Andrei Cohn – Creative Director & Art Director, Adrian Dragan – Copywriter si Florin Ghergu – Ilustrator.
La The Cup participa, in mod automat, toti castigatorii de la patru mari festivaluri de publicitate din lume: Golden Drum, ADC*E (Art Directors Club of Europe), ADFEST (Asia Pacific Advertising Festival) si FIAP (Festival Iberoamericano de Publicidad).
Anul acesta la competitia Intercontinental Advertising Cup au participat 1 376 finalisti de la ADFEST, FIAP, ADC*E si Golden Drum, care au concurat pentru 190 de nominalizari, 38 de premii Cup si 1 Grand Cup.

Niciun comentariu: