marți, 8 decembrie 2009

Un fleac, i-am ciuruit.

Daca rosu se combina cu galben iese portocaliu. Exit poll-urile sunt ca fustele mini: dezvaluie mult, creeaza sperante dar ascund esentialul. S-a aflat identitatea copilului batut de Traian Basescu. E vorba de Mircea Geoana. Filmarea de dupa ora 21:00, de la sediul PDL, cu bucuria lui Mircea Geoana, a fost trucata.
Astea sunt poantele care circula acum in PDL. Din pacate nu-mi vine sa rad, pentru ca tara e la pamant. Vin sarbatorile si multi romani nu au ce pune pe masa.
Sunt foarte multi someri care fac coada la casele de amanet. Sunt foarte multi romani care nu-si permit sa plece la munte de sarbatori si sa se relaxeze dupa un an de munca. Sunt si mai multi romani care nu au bani de medicamente, cu atat mai putin de cozonaci sau cadouri pentru cei dragi. Sunt batrani care-si doresc sa moara pentru ca nu mai au cu ce si pentru ce sa traiasca. Sunt tineri lipsiti de speranta, pentru ca nu sunt nepotii, fratii, verisorii, cumnatii sau finii unor oamenii importanti, deci nu au nicio sansa.
Sa intelegem ca noi suntem aia ciuruiti?

Un comentariu:

Paula spunea...

Nu, noi suntem fleacul. :D